Mobilreparasjon

mobilreparasjon_artikkelbilde_1730x700_release.jpg

Hos Release og Teknikmagasinet kan du både reparere og vedlikeholde mobilen du allerede har! Ta bedre vare på mobilen din – trygt for deg, bra for miljøet og superenkelt! 

Når du skal kjøpe en ny mobil, er det ingen tvil om at det å kjøpe en brukt er et bedre valg for å spare miljøet for unødvendig CO2 utslipp. Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har, før vi oppgraderer. Reparerer du den når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! 

Vi tilbyr mobilreparasjonstjenester trygt og raskt til alle mobiler i våre Release butikker, samt til iPhone i Teknikmagasinets butikker over hele landet. 

Reparer din mobil her:

Release Kongens gate 9, Sandefjord

Release Liertoppen

Teknikmagasinet

Våre mobilreparasjonstjenester 

Naser anbefaler brukt mobil

De som har kjøpt brukt mobil fra Release har blitt overrasket over hvor ny mobilen oppleves.

Momhammad Naser Aburashaid, mobilreparatør hos Release, har jobbet i bransjen i 19 år og vært mobilreparatør siden 2003. For han er det veldig viktig å ta vare på jordas ressurser.

«På verkstedet hos Release gir vi nytt liv til alle brukte telefoner. Det koster alt for mye å produsere nye telefoner, og det er ikke bra for miljøet. Alle telefoner som går ut herfra er 100 prosent – det garanterer jeg.»

 

Teknikmagasinet + Release = Sant!

I mars 2022 kjøpte Release Teknikmagasinet og styrket dermed sin geografiske spredning og tilgjengelighet for kundene med over 65 butikker i hele Norge og Sverige! Hos Teknikmagasinet får du mobilreparasjon, brukt mobil og mobilabonnement fra Release. Les mer om saken her.

Release kjøper Teknikmagasinet