Til oversikt

Release kåret til kundefavoritt i 2021!

kundefavoritt_2021_release.jpg

Vi er utrolig stolte over å ha blitt kåret til en av de fire kundefavorittene blant alle mobilselskapene i Norge på bytt.no. Med gode omtaler fra dere kunder scorer vi bra på både kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene.

Bytt.no har de siste årene undersøkt hvilke bedrifter i Norge som har de mest fornøyde kundene. I en uavhengig kåring basert på kundenes erfaringer har Bytt.no laget en oversikt over de selskapene og tjenestene som gjorde det best i sin bransje i 2021.

En av fire kundefavoritter

I 2021 var det rekordmange norske forbrukere som la igjen en vurdering på Bytt.no og det kom inn over 15 000 kundeomtaler. Dette datagrunnlaget har blitt brukt som underlag for å kåre bedriftene med de mest fornøyde kundene, og her har Release hevdet seg veldig bra! Dette er selvsagt svært gledelig og motiverende for oss.

Det å yte god kundeservice til kundene våre er utrolig viktig og noe vi har et sterkt fokus på. Vi skal jobbe hardt for å fortsette å gjøre dere fornøyde, også i fremtiden. I Release er vi opptatt av et langvarig og godt forhold til kundene våre, og det er takket være innsatsen til dyktige medarbeidere at vi kan oppnå så fine resultater i slike kåringer.

Trenger både ris og ros

Vi setter stor pris på alle tilbakemeldingene vi får fra kundene våre. Det er selvsagt hyggelig med ros, men vi trenger også konstruktive tilbakemeldinger for å stadig kunne bli bedre. Derfor håper vi dere vil fortsette å dele deres erfaring med Release. Sammen har vi muligheten til å nå ut til enda flere, og på denne måten sørge for at nye mobilkunder tar et grønnere mobil-valg! Vi tror god service og tillit er avgjørende for å få flere til å tenke nytt og velge brukt mobil.

Tusen takk!
Vennlig hilsen Team Release

 

Les kundenes tilbakemeldiger