Brukt mobil

brukt_mobil_artikkelbilde_1730x700_release.jpg

Hos Release har vi som mål at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du penger – og miljøet.

Derfor bør du kjøpe brukt mobil fra Release

Det er trygt å kjøpe brukt mobil fra Release

Mobilen går igjennom en kvalitetssjekk hos våre spesialister

Se våre brukte mobiler

Hos oss får du både nyere og tidligere modeller. Kjøp brukt mobil i dag!

Nettbutikk

Våre graderinger

Alle våre brukte mobiler fungerer akkurat som en helt ny mobil. Du kan velge mellom graderingene A, B eller C-gradering. Det er viktig for oss å betrygge deg om at graderingene kun skiller mellom mobilenes kosmetiske tilstand, ikke funksjon.

A-gradering

Oppleves som ny, uten merker eller riper av betydning. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner: 

B-Gradering

Kosmetisk pen, med noe mindre slitasje på display, bakdeksel og/eller merker i rammen. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner:

C-Gradering

Noe riper i display, bakside og/eller merker på rammen. Intervall for batterikapasitet: 80-100%. Telefonen er nøye testet av erfaren tekniker på alle vitale funksjoner: 

Et smart valg 

Det er ikke lenger et spørsmål “om” barna skal få egen mobil, men heller spørsmål om “når”. Undersøkelser viser at omkring halvparten av alle foreldre planlegger å gi barna sin første mobil ved 8-9 års alder.

Da er en brukt mobil et smart valg, med tanke på økonomi, trygghet og miljø.