Om Release

This page is available in english.

 

Mobil er noe vi alle er avhengige av, men vi er ikke avhengige av at den er ny. I dag skrotes dessverre alt for mange gode telefoner – mye fordi det er store penger å tjene på å selge nye, men også fordi vi forbrukere ikke er klar over hvor bra brukt faktisk er. Dette vil vi i Release utfordre! 

 

Release er Norges første, og eneste, mobilselskap som kun selger brukte mobiler. Vi kjemper for at brukt mobil skal bli ditt naturlige førstevalg. På den måten sparer du både penger og miljø.   

Vårt mål er å gjøre det enkelt og trygt for deg og velge brukt. Sammen bidrar vi til å forlenge levetiden til en mobil, noe som igjen fører til redusert avfall av elektronikk og lavere forbruk av utryddingstruede mineraler og grunnstoffer.    

Samtidig er det viktig at vi forlenger tiden vi beholder den mobilen vi allerede har. Derfor er mobilreparasjon en av våre viktigste tjenester. Reparerer du mobilen når noe ikke lenger fungerer, vil du ha glede av den høye kvaliteten mye lenger! Sammen med våre Teknikmagasinet-butikker er vi landsdekkende på mobilreparasjon.   

Hos oss får du også rimelige mobilabonnement og mobilt bredbånd, med full Telenor-dekning.  

Trygt for deg – bra for miljøet.    

Kundefavoritt 2021  

Vi er stolte over å ha blitt kåret til en av fire kundefavoritter blant alle mobilselskapene i Norge på bytt.no. Med gode omtaler fra våre fantastiske kunder scorer vi bra på både kundetilfredshet, kundeservice og verdi for pengene.    

Historikk  

Release ble lansert sommeren 2020. Selskapet springer ut av Grønnmobil, en bedrift som så dagens lys for første gang i 2011. De to virksomhetene drives i dag i ett og samme selskap med felles ledelse. I 2022 kjøpte Release butikkjeden Teknikmagasinet, som i dag har over 65 butikker i Norge og Sverige.    

Vårt hovedkontor finner du i Sandefjord. Der finner du også vårt hovedlager, hvor mobilene klargjøres og sendes ut til nye kunder. Herfra håndteres også mobiltelefoner som har kommet til veis ende, og som skal gjenvinnes på en ansvarlig måte. 

Våre butikker 

Release Kongens gate 9, Sandefjord

Release Liertoppen

Teknikmagasinet

Kontaktinformasjon 

Release AS 

Aagaardsplass 2 

3211 Sandefjord 

Sentralbord: +47 904 31 000 

Organisasjonsnummer: 920 502 873  

 

Ledelsen

Ledelsen i Release består av mennesker med solid erfaring fra mobilbransjen.

I Release legger vi vekt på trivsel i hverdagen, godt humør, dedikasjon til jobben og til hverandre. Når vi legger kompetanse på toppen, får vi et dyktig team som sammen skaper kundeopplevelser og gode produkter! Nedenfor ser du noen av menneskene bak Release. 

 

Øistein Eriksen 

Administrerende direktør / pressekontakt
oistein.eriksen@release.no
+47 408 58 500

 

Øistein er selskapets leder. Han startet i sin tid OneCall, før han tidligere var med å bygge opp NetCom (i dag Telia Norge) da mobilmarkedet åpnet for privatkunder i 1993. Øistein er utdannet siviløkonom (NHH).

 

Christopher Isaksen

Finansdirektør
christopher.isaksen@release.no
+47 484 34 148

 

Christopher er selskapets finansdirektør. Han startet sin karriere som salgsleder for Talkmore i 2004 og har siden den gang vært med på å starte flere internasjonale selskaper innen IT, media og finans. Christopher er utdannet innen ledelse og administrasjon (BI), og har tatt CS50 (Harvard).

 

Thale Knudsen

Kundedirektør
thale.knudsen@release.no
+47 408 56 056

 

Thale er ansvarlig for kundeopplevelsen i Release. Hun har tidligere jobbet i OneCall og MyCall, hvor hun ledet arbeidet med forvaltning av kundebasen. Thale jobbet også i Link Mobility med brukeropplevelse og kommunikasjon via app og mobile kommunikasjonsløsninger. Hun er utdannet innen akvakultur (HVL), men har skiftet beite siden den gang.

 

Lene Briseid

Markedsdirektør
lene.briseid@release.no
+47 928 12 400

 

Lene er selskapets markedsdirektør. Hun startet sin karriere som Marketing manager i Netcom, før hun fortsatte ferden videre til PepsiCo Nordic som markeds- og innovasjonsansvarlig for Norden. Hun har en bachelor i marketing fra Norges Handelshøyskole.

 

Frode Elverum

Direktør for produkt og IT-systemer
frode.elverum@release.no
+47 486 06 060

 

Frode er selskapets direktør for produkt og IT-systemer. Som produktdirektør var han med å bygge opp OneCall fra start i 2004, og her jobbet han frem til 2021, kun avbrutt av 3 år som Bredbåndssjef i Get fra 2017-2019. Han er utdannet sivilingeniør fra KTH i Stockholm.

 

Thomas Hovde

Kommersiell direktør
thomas.hovde@release.no
+47 410 04 410

 

Thomas er selskapets kommersielle direktør. Thomas har lang tid i telekombransjen, og startet sin erfaring hos Telenor. Senere ble han blant annet med og startet Smart Club Telecom, før ferden gikk til OneCall og MyCall. Der ledet han salgsarbeidet, i tillegg til å være butikkansvarlig. Han er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med etterutdanning innen prosjektledelse og strategisk ledelse.

 

For sponsorhenvendelser: 

Maiken W. Risto Nilssen 

Sponsor- og SoMe ansvarlig 

maiken.nilssen@release.no 

Kjøpe brukt mobil?

Release nettbutikk